Winkelwagen

AHP zekeringen


Glaszekering 20x5 versie 2

Glaszekering 20x5 versie 2
contactpunten uit zuiver koper, verguld

AHP Glaszekering Versie 2

AHP heeft audiofiele zekeringen ontwikkeld als vervanger voor standaard glaszekeringen. De zekeringen zijn uitgevoerd met een koperen smeltleiding. Verder zijn de zekeringen gevuld met een keramisch materiaal zodat de zekering mechanisch- en temperatuurstabiel zijn. De uiteinden van de zekering zijn verguld.

Bij de nieuwste generatie (versie 2) zijn de contactpunten uit puur koper in plaats uit messing vervaardigd. Uiteraard zijn de contactpunten ook weer verguld.
Klankmatig geeft dit een mooie verbetering. Instrumenten zijn nog beter van elkaar te onderscheiden en de klankechtheid neemt duidelijk toe.

De AHP zekeringen zijn speciaal voor het audiobereik ontwikkeld. Bij de productie worden uitsluitend materialen van topkwaliteit gebruikt. Daarmee onderscheidt de AHP-zekering v2 zich van de standaard industriële (glas)zekeringen.

- Contactpunten van puur koper, verguld.
- Hoogwaardige smeltdraad van puur koper met als resultaat een betere natuurgetrouwheid.
- Resonantiearme behuizing van keramiek en speciaal vulmiddel. Ten opzichte van standaard zekeringen een aanmerkelijke klankverbetering.
- De vulling zorgt voor een constante temperatuur van de smeltdraad en stabiliteit. Elektrische waarden blijven daarom constant. Hierdoor klinkt uw apparatuur altijd ontspannen, levendig en natuurlijk zonder schommelingen.

LET OP: AHP glaszekeringen zijn iets gevoeliger/sneller dan industriële. Als u glaszekeringen bij ons bestelt adviseren we de waarde altijd met 1 stap te verhogen om te voorkomen dat een glaszekering onnodig doorbrandt. Voorbeeld: 160 mA wordt 200 mA.


prijs op aanvraagAantal  Glaszekering 32x6,3 mm versie 2

Glaszekering 32x6,3 mm versie 2
contactpunten uit zuiver koper, verguld

AHP Glaszekering Versie 2

Uw installatie is niet compleet als de glaszekeringen in de apparatuur niet worden vervangen. AHP heeft hiervoor zekeringen ontwikkeld met een koperen smeltleiding. Verder zijn de zekeringen gevuld met een keramisch materiaal zodat de zekering mechanisch- en temperatuurstabiel zijn. De uiteinden van de zekering zijn verguld.

Wat is nieuw bij versie 2?

Bij de nieuwste generatie zijn de contactpunten uit puur koper in plaats uit messing vervaardigd. Uiteraard zijn de contactpunten ook weer verguld.

Klankmatig geeft dit een mooie verbetering. Instrumenten zijn nog beter van elkaar te onderscheiden en de klankechtheid neemt duidelijk toe.

Voordelen van AHP glaszekeringen v2 ten opzichte van standaard industriële zekeringen: De AHP zekeringen worden speciaal voor het audiobereik ontwikkeld. Bij de productie worden uitsluitend materialen van topkwaliteit gebruikt.

- Contactpunten van puur koper, verguld.
- Hoogwaardige smeltdraad van puur koper. Zorgt ook hier voor meer natuurgetrouwheid.
- Resonantie arme behuizing van keramiek en speciaal vulmiddel. Ten opzichte van standaard zekeringen een aanmerkelijke klankverbetering.
- De vulling zorgt voor een constante temperatuur van de smeltdraad en stabiliteit. Elektrische waarden blijven daarom constant. Hierdoor klinkt uw apparatuur altijd ontspannen, levendig en natuurlijk zonder schommelingen.

LET OP: AHP glaszekeringen zijn iets gevoeliger/sneller dan industriële. Als u glaszekeringen bij ons bestelt adviseren we de waarde altijd met 1 stap te verhogen om te voorkomen dat een glaszekering onnodig doorbrandt. Voorbeeld: 160 mA wordt 200 mA.


prijs op aanvraagAantal  Vergulde stop voor klassieke meterkasten

Vergulde stop voor klassieke meterkasten
audiofiele afzekering

AHP vergulde stop

Audiofiele stop voor gebruik in klassieke meterkasten. Vulmiddel, smeltdraad en contactpunten wijken af van een standaard industriële stop. De smeltdraad is van koper en de contactpunten zijn verguld.


prijs op aanvraagAantal  Vlakdraadzekering voor klankmodule

Vlakdraadzekering voor klankmodule
sterk verbeterde zekering voor gebruik in Klankmodule

De Groef Vlakdraadzekering Voor Klankmodule 10x38 mm

De Groef audio heeft een sterk verbeterde zekering ontwikkeld voor gebruik in de AHP Klankmodule*. De vlakdraad zekering geeft ten opzichte van de originele meer openheid zonder aan natuurlijkheid in te boeten. Daarnaast speelt de vlakdraad zekering met meer gemak, genuanceerder en is het boeiender luisteren.
De zekering maakt gebruik van een speciale resonantie-arme kunststof behuizing en een zeer fijne keramische vulling. De vlakke smeltdraad genereert vanwege het grote oppervlak een bijzonder efficiënte koeling en heeft optimale geleidende eigenschappen.

De zekering is richtinggevoelig >> uitproberen!


prijs op aanvraagAantal  Zekering AHP voor klankmodule of andere toepassing 10x38 mm

Zekering AHP voor klankmodule of andere toepassing 10x38 mm
keramische vulling, koperen contactpunten en smeltdraad

AHP Zekering Voor Klankmodule

Zekering voor Klankmodule van AHP of andere modules die met een 10x38mm zekering werken. Vergulde koperen contactpunten, koperen smeltdraad en speciale keramische vulling


prijs op aanvraagAantal  Klankmodule 3i

Klankmodule 3i
Audiofiele zekeringautomaat

AHP Klankmodule 3i

Huisinstallaties die voorzien zijn van een zekeringautomaat kunnen worden uitgerust met een Klankmodule. De Klankmodule maakt gebruik van een cilindervormige zekering met een speciale uit koper vervaardigde smeltleiding en vergulde uiteinden. De module is dus niet voorzien van een - slecht klinkende - magneetschakeling.

De klankmatige verschillen zijn aanzienlijk. Muziek krijgt meer natuurlijkheid, rust, dynamiek, een betere ruimtelijke weergave en het oplossend vermogen van uw installatie wordt verbeterd. Niet alleen uw audio reageert positief op de Klankmodule, ook het beeld van uw televisie, LCD-scherm of plasma-tv wordt aanmerkelijk beter: meer scherptediepte en natuurlijkere kleuren.

De elektrische contacten binnen in de Klankmodule zijn gemaakt van verguld koper en hebben een zeer stabiele verbinding met de zekering. De behuizing is zo gemaakt dat de module eenvoudig in de huisinstallatie geïntegreerd kan worden. Een vakman zal niet meer dan 10 minuten nodig hebben voor het installeren. De behuizing is gemaakt van een speciale hittebestendige kunststof. Alle componenten van de klankmodule zijn vervaardigd uit de beste materialen waardoor veiligheid, levensduur en klankkwaliteit worden gegarandeerd.

De klankmodule en zekeringen hebben de volgende goedkeuringen met betrekking tot de productveiligheid. Klankmodule: IEC 60947-3, EN 60947-3, DIN EN 60947-3 en VDE 0660-107 en zekeringen: IEC 60269-2-1, HD 630.2.1 S4, DIN VDE 0636-201 en VDE 0636-201.


Niet meer leverbaarAantal  Klankmodule 4i

Klankmodule 4i
Audiofiele zekeringautomaat

AHP Klankmodule 4i - nieuw !!

Na een ontwikkeling van 15 jaar zet AHP met Klankmodule 4i een nieuwe standaard op het gebied van zekeringhouders voor in de groepenkast. Ten opzichte van z'n voorganger ("de 3i") zijn contactoppervlakken en -overgangen aanzienlijk verbeterd en stabieler. Daarbij is de module nu voorzien van een LED-indicatie waarmee de status van de zekering eenvoudig kan worden afgelezen. Nieuwe materialen en krachtigere klemverbindingen dragen bij aan klankmatige verbeteringen. Ten opzichte van "de 3i" neemt de homogeniteit van het klankbeeld toe. (Micro)details krijgen meer nuance en expressie.

Groepenkasten van huisinstallaties die voorzien zijn van installatie-automaten kunnen worden uitgerust met een Klankmodule. De Klankmodule maakt gebruik van een cilindervormige 16A smeltzekering. De module is dus niet voorzien van een magneetschakeling die een negatieve invloed kan hebben op de prestatie van uw audio-installatie. Muziek krijgt meer natuurlijkheid, rust, dynamiek, een betere ruimtelijke weergave en het oplossend vermogen van de audio-installatie wordt verbeterd. 

De module past op een normale DIN-rail in de groepenkast. De behuizing is gemaakt van een speciale hittebestendige kunststof. De klankmodule en zekeringen hebben de volgende goedkeuringen met betrekking tot de productveiligheid. Klankmodule: IEC 60947-3 en VDE 0660-107 en zekeringen: IEC 60269-2-1, HD 630.2.1 S4, DIN VDE 0636-201 en VDE 0636-201.

Let erop dat u bij de bestelling een keuze maakt voor een zekering. In moderne huisinstallaties adviseren wij een 16A-vlakdraadzekering te kiezen met maatvoering 10 x 38mm. Deze zekering beschermt ook de bedrading in uw huis tegen overbelasting. Uiteraard is de klankmodule ook leverbaar zonder zekering.


€ 199.00
Aantal