Winkelwagen

Informatie


X-ECT is gevestigd in Nieuw-Vennep. We zijn als volgt bereikbaar:

mail:
informatie@x-ect.nl

Normaliter reageren wij binnen enkele werkdagen op een bericht. Tijdens de schoolvakanties kan het voorkomen dat wij niet reageren; bij voorbaat onze excuses voor het eventuele ongemak. Na afloop van dergelijke periodes ontvangt u onze reactie.

telefoon:
Wij zijn telefonisch niet bereikbaar. We stellen het op prijs als u in plaats van te bellen een email wilt sturen.
0252 867 082 

post:
X-ECT
Wals 4
2152 TL Nieuw-Vennep

Wij hebben geen winkel. Het is niet mogelijk om bestellingen uit de webshop op te komen halen.

webbestellingen:
Ons bestel- en betaalproces is geautomatiseerd. Bestellingen kunnen op elk gewenst moment worden geplaatst. Betalingen worden voor ons afgehandeld door Sisow, een Payment Service Provider. Hiermee waarborgen wij uw privacy bij het betalingsverkeer.

levertijden:
Wij leveren artikelen die meestal gericht zijn op mensen met een audiohobby. We hebben veel moeite gedaan om een aanbod te hebben dat past bij deze hobby. Sommige artikelen zijn wat moeilijker te verkrijgen. Andere artikelen komen uit het buitenland. We hebben ook een aantal artikelen die we per order inkopen zodat we deze in betere conditie bij de klant kunnen aanbieden. Veel van onze klanten stellen dat erg op prijs!
Kwaliteit is voor ons belangrijker dan een zo kort mogelijke levertijd. Om die reden hanteren we een standaard levertijd van 7 tot 10 werkdagen, dat wordt ook in de orderbevestiging aangegeven. X-ECT vindt het belangrijk om open te communiceren en geen valse verwachtingen te scheppen. 
Een aantal artikelen zal overigens binnen één of enkele werkdagen worden verzonden.

Graag doen we een beroep op uw geduld en vragen we hiervoor uw begrip!

Als u een keer haast heeft bij een bepaald artikel, laat het ons dan even weten, dan kijken we wat er mogelijk is.

KvK-nummer: 34370573

BTW-id-nummer: NL001916574B29